Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns du om jag ser dig

Finns du där ute
Finns du där inför mig
Finns du om jag ser dig

Stjärnor ser oss
Från ovan är vi mindre
Mindre än tidigare




Fri vers av Machete Man
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-05 01:29



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Längtans poesi
2016-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Machete Man
Machete Man