Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orginal

ORGINAL

**************************



Var

dig själv



Det finns

så många andra



***************************












2016-07-04 rondell




Övriga genrer av rondell
Läst 204 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-07-05 02:58



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Alla är vi unika på många olika sätt..

Bra tänk här!
2016-07-11

    ej medlem längre
Så bra skrivet! Det fina är att varje individ finns i ett enda exemplar...vi är värdefulla som sådana och berikar varandra!
2016-07-06

  ResenärGenomLivet VIP
Just så och alla är vi unika...bra skrivet...
2016-07-05

  Quasimodo
Bra och klokt tänkt!!
2016-07-05
  > Nästa text
< Föregående

rondell
rondell