Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tonen

Det finns en ton
i mitt inuti
minnet av en sång
längesedan
anas bara
märks nästan inte
vem kan höra
vem vill höra

Dagens brus döljer den
nattens drömmar skymmer den
men så ibland
finns tonen där
och ljuder som ett eko
från längesedan
alltid.




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-05 08:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP