Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elden i mitt hjärta ...

 

 

mellan den gyllene månen

och den ensamma solen

är dina omtänksamma tankar

vackert som livet

är ditt namn

jag hör allt du inte säger

mina fingertoppar smeker lyckan

varsamt

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 263 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-07-05 09:13



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berusande fint :)
2016-07-11

  H.C.B
så vackert skrivet... tack!
2016-07-05

    Max Poisé
Mina fingertoppar njuter av din text!
2016-07-05

  ResenärGenomLivet VIP
Kärleken hörs och känns på många olika sätt...mycket vackert skrivet...
2016-07-05

  Blomma-Stjärna VIP
lyhördhet - fingertoppskänsla
vacker poesi!
2016-07-05

    Dan Myrbeck
Ibland säger det osagda mer
än det sagda.
2016-07-05

  Quasimodo
Ja, mellan månen och solen är vi i allt som ges utan ord i en varsam samklang!
2016-07-05

  Änglaögon
Tycker om dina vackra ord...
2016-07-05

  Marita Ohlquist VIP
"jag hör allt du inte säger"

ibland behövs inga ord, kroppen talar sitt tydliga språk.
2016-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One