Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text jag fick känsla till att skriva från en händelse och tankekälla när en vän skrev om en sak han kände var orättvist, vilket han hade rätt i att det var, men att det inte är riktigt så enkelt som han förespråkade att det var. Så kom denna texten till u


Metaforiskt menat

Så slutsats,
folk är folk, fuck'em all,
gör ditt bästa, älska din nästa,
om de vill nåt låt dem komma för att testa,
vi drar oss inte för att ducka kulor med svetsade västar
Metaforiskt menat^^
mot kroppar som svettas,och renas, sedan
sök efter det rätta och låt det berättas,
så alla kan bli bättre och förbättras.
äcklas av de som inte gillar att utvecklas
tar steg för steg mot hårt, tills de lättas
nya tag för var dag, kreativt tänkande, så idéer blir kläckta
dela med sig, diskuteras så fler blir väckta
inget du gör ska behövas täckas
censurera aldrig dina tankar, låt de växa
de är så vi ska lära, av att läsa ta in och läxas
öppen för andra, och andras tankar- alla lika värda
i världar där många är ignoranta är få lärda
men målet är att få många att våga fråga
för att aldrig tro att vi är färdiga, bundna i lådan
rädda för att sågas, öppna gåtan, var ärliga
världen bör vara sådan, barnsliga och kreativa
lyrika och musikaliska, fler texter ska få skrivas
få ett driv, och må kraften inom dig drivas., och så vidare.
du är krigare..




Bunden vers (Rim) av Origa Rael
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-05 14:47



Bookmark and Share


  Origa Rael
Målet är att älska din nästa.
Om du inte klarar det pga egoism, ja då vet du vad du ska jobba på. :/ <3
2016-11-12

  Larz Gustafsson VIP
Man kan inte älska sin nästa. Inte såsom sig själv. Tror man att man kan det överskattar man mänskligheten.

2016-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Origa Rael
Origa Rael