Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lärdom

 

 

L Ä R D O M

 

* * *

En bra lyssnare

Är

Inte bara

Omtyckt av andra

- efter ett tag 

Har han också

Lärt sig mycket

 

* * *




Övriga genrer av rondell
Läst 238 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-07-06 12:01



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Jag är stum av förvåning...denna va skarpt läge bra!
2016-07-11

  Spiken VIP
Gillar texten skarpt!
2016-07-08

    ej medlem längre
Så är det...vi måste ge oss tid att lyssna och lära. All kunskap är inte boklig lärdom.
2016-07-06

  Quasimodo
Mitt i prick igen för detta!
2016-07-06
  > Nästa text
< Föregående

rondell
rondell