Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han

Hon undrade i smyg
hur han kunde vara
sådär som han var
Om det var hon
som fått honom sån
eller om han alltid
väntat på att få slå ut

och sprida sin
fantastiska doft




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-06 17:14



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
antagligen var det hon som fått honom att slå ut

gudinnor har den effekten
2016-08-11

  Carl-Johan Bachofner
En människas lukt är given.
Det finns en viss sannolikhet
att två hittar just den lukt som
fångar båda i ett luktbundet
förhållande.
2016-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta