Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen

Sommaren har hittat hem
lagt sig som en trygg tyngd
i hennes mage och därifrån
kan hon luta sig åt det håll hon vill
Hon ler åt ingenting
och varje dag är den första
Hon sprider sin hud över gräset
tills den får färg och doft
och hon kan resa sig igen
pånyttfödd som
ett skrattande barn




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-06 17:16



Bookmark and Share


  Carl-Johan Bachofner
Åh vad vackert.
2016-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta