Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bevingade ord

Som nattfjärilar
kom orden
emot henne
sökte sig in
i hennes mörker
och dansade runt
som livliga drömmar,
slet och drog
i hennes ansiktes
ögonlock och
mungipor
tills hon leende
vaknade ur sömnen




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 214 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-07-07 08:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta