Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Redigerad och reviderad.


Patriark(H)atet

 

 

en käftsmäll i min livmoder

tacken för ett oönskat fem-i-tre-ragg

 

enda gången jag ser din ryggtavla

är då du  min solkar ner min tambur

 

efter att du lossat din K-pist

mot mitt leende ansikte

 

glaserat mig med vitt förakt

och tömt dig på ilska

 

du är så stolt och ståtlig

ärbar och helt omutlig

 

tills jag repar din Mercedes

och skickar bilderna till din fru






Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 459 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-08 17:53



Bookmark and Share


    Osannolika
Fan! Älskar det föraktfulla och ändå helt vansinnigt lugna i den här texten!
2016-08-09

  Asystoli
Så Jävla Bra!
2016-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP