Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej och ja

Umgås inte
för mycket
med nej-sägare

säg nej till 
nejsägareförbundet

undvik dansa
med bortskämda
ja-sägare 

säg ja till nej
till ja-sägareförbundet

dela inte liv
med de ambivalenta

säg nej och ja
till ambivalensföreningen

betala ingen
medlemsavgift 

avgifta varje
medlem




Fri vers av Petter Wingren
Läst 581 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-07-08 23:46



Bookmark and Share


  Stanley Rydell
"säg ja till nej" - ungefär som anvisningen i rulltrappan: EJ UPP
Klurig dikt. Har faktiskt förkärlek för ambivalens. Höll en gång ett tacktal till en rabiat nej-sägare.
2016-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren