Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar om tiden

Tiden, tiden
vi mäter den
vi väntar på den
den rätta tiden
för liv
för beslut
att resa
eller att stanna.

Vi säger ofta
- jag har inte tid nu
men vad tror vi då
tiden är nu
inte sedan
inte aldrig
bara nu
alltid nu
endast nu.

Vi har tiden
och den har oss.




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 389 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-09 08:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP