Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solsken i vårt hjärta ...

 

 

glimtar av saliga minnen

etsar sig fast i tanken

regnbågsfjäril viftar sina nyfikna vingar

betraktar dina längtande ögon

ord virvlar

helt oförmögen att fängsla våra känslor

det vackraste jag vet

är de orden vi inte säger

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 296 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-07-09 12:00



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Väl valda ord
om det ordlösa.
2016-07-12

  Lars Hedlin
En fin text ....
2016-07-11

  Karina"Kia"
Smygande tyst läser man denna dikt med försiktighet,vill inte störa den atmosfär denna ger...

*Duns* så vacker
2016-07-11

  Fem hjärtan VIP
Helt underbar text som fyller mitt hjärta med värme!
2016-07-10

  Marita Ohlquist VIP
En underbar text, precis vad jag behövde läsa i dag.
Tack för den!
2016-07-10

    ej medlem längre
Dina ord sprider sol och värme i hjärtat att läsa.
2016-07-09

  Blomma-Stjärna VIP
förälskelseskimmer och fjärils vingslag och ord som gett upp om att kategorisera... över dikten och i diktens hjärta strålar solen :-) !
2016-07-09

  Quasimodo
Här virvlar känslor som svalor på himlen som inte går att fånga eller hålla fast!
2016-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One