Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grannsämja

Grannens häck
är ansad

grannens grannes
häck är ansad

grannens grannes
grannes häck
är ansad

min häck
vild och väck

grannens dans
är dansad

grannens grannes
dans är dansad

grannens grannes
grannes dans
är dansad

min dans
utan chans

grannen själv
är sansad

grannens granne
lika sansad

grannens grannes
granne
lika sansad

jag själv
ur balans

men jag vet
vad man inte
ska göra

livsglädjens
hemlighet

att aldrig
jämföra




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-09 09:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Utmärkt ordhumoristiskt med allvarsamma undertoner. Jag kommer att tänka på det indiska ordspråket:

Avundas aldrig någon det sken av lycka han har.
Du känner inte hans hemliga sorger.


2016-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren