Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är sent på jorden och i Almedalen

Det är sent på jorden
mörka moln sig hopar
så många är hatiska orden
som alla ropar

var finns en sansad röst
som skänker hopp i mitt bröst
som ger mig lite tröst
nu när det är höst

trots att sommaren är nu
så vet vi, om vi lyss
att inte bara en, men sju
som talade nyss

om svenska ideal
de skrämmer mig med sitt tal
och snart är det final
i gröna Almedal.




Bunden vers (Rim) av Annaemi VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-07-10 09:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP