Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

One in a million ...

 

 

jag spelar en ton i taget

söker efter livets inspiration

ser ditt leende emellan tunna strängar

en bra start för tanken

en dröm på dagen

en vision om natten

utan ord nalkas jag dig

utan ord når jag ditt väsen

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 365 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-07-10 21:40



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så vackert...skönt att sakta ner och ta en sak i taget...då hinner man med...
2016-07-16

  Ewa-Britt Nilson VIP
Underbart
i detta få vara
med, men tids nog
kommer väl besked
2016-07-12

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om att söka och att finna!
2016-07-12

  Rozsi.kovacs

riktigt fin dikt
2016-07-11

    Dan Myrbeck
Fin!
2016-07-11

  Lars Hedlin
Oerhört bra skaldat!
2016-07-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Mjukt och stillsamt vackert faller dina ord i kärlekens namn.
2016-07-11

    ej medlem längre
Ord som når ända in i hjärtat att läsa - vackert!
2016-07-11

  Karina"Kia"
Mjukvackert så man saligt står kvar och läser den om och om igen...

Vackert så!
2016-07-11

  Fem hjärtan VIP
Så vackert så jag får gåshud!
2016-07-10

    ej medlem längre
Den va bra :)
2016-07-10

  Quasimodo
Sköna toner här som klingar i samklang med känslor och tankar i ett sökande!
2016-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One