Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett barn

Fortfarande är jag barnet
som undrar
hur det vore att vara vuxen




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 435 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-07-12 14:13



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

fantastiskt träffsäkert
2016-07-13

  Karina"Kia"
Solklart bra<3

barnet ska leka länge inom oss..när man blir äldre...

Barnsligt uppenbart BRA!

2016-07-12

    ej medlem längre
Barnet bär vi alltid med oss. Fint gestaltat med dina ord.
2016-07-12

  aol
Så jag känner igen känslan, fint skaldat .
2016-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP