Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotboll

Inte handlingen
i dramatiken
eller rollen

inte löpningen
och statistiken
banderollen 

med blandningen
av lagtaktiken 
och kontrollen

är laddningen
hjärngymnastiken
själva bollen




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 737 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-11 08:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint skildrar du fotbollens väsen med mycket skickliga rim!
2016-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren