Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Serendipity

Ingenting är utlovat
allt sker av en slump
var du föds
fattig eller rik
sjuk eller frisk
dum eller klok
ingen får det den förtjänar
allt är ett lotteri
vinst eller förlust
letar du efter en mening i allt som sker
det finns ingen.

Kalla det ödet om du vill
eller guds mening
karma
tur eller otur
serendipity
fortsätt gärna att leta en mening med allt
och berätta för mig
om du hittar den.




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-12 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP