Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fortsättning på " Fruktlösa rymningsförsök från fängelset jorden"


NÄR NATURLIGT LIV BLIR FÖREMÅL FÖR BROTTSUTREDNING

Det  föreligger   misstänkta  indikationer  på  att
vissa   individer   försöker   leva   livet   naturligt,
som  skall  förhindras  till varje  pris, därför  till-
skriver och skärps  förbudslagarna  att  omfatta
varje försök till naturligt liv som brott  mot den
artificiella civilisationens teknologiska samhälle,
där  straffpåföljden  förordar  fullständig  utrot-
ning av allt levande.
-




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 406 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-07-13 12:22



Bookmark and Share


  mare VIP
Applåd!
2016-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP