Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hittade ett helt kartotek med över tjugo år gamla dikter, så nu jävlar! ;)


Kärleksdrömmar

 

Ett skrattande duggregn

surt och svart

träffar min fårade panna

 

Jag förnimmer en skärva elektricitet

och bjuder upp till dans

 

Jag för, med fru Neutron som partner

Vi smälter ihop och försvinner,

upplösta i varandra,

när smällen vi inte uppfattar väcker oss till tystnad

 




Fri vers av Judas Ekholm VIP
Läst 405 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-07-13 21:01



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Surrealistisk
kavalkad..
2016-07-14

    Sefarge VIP
Woops!Liten dikt till formatet
Med stor "smäll(t)
Verkan!
:)
2016-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP