Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Komihåg för livet

Komihåg för livet;
ta till vara matrester
återanvänd gamla kläder
bra-att-ha-saker kan vara bra att ha
gör back up på datorn
spara kvitton
skratta och sjung så mycket jag orkar
vårda mina minnen
och vännerna!




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-14 10:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP