Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag förlänger min njutning ...

 
till en tid

där

jag är fri

att förena min hud mot din 

där

saknaden är ifred

och längtan vandrar i lyckan

jag frigör mig från tvångstankar

för det finns inga fel i

att älska och bli älskad

det är så underbart, så rätt

när din blick blandar in i min

vi säger inget

men vi vet

att den finns

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 292 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-07-14 15:58



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fantastiska ord fulla av kärlek...mycket vackert...
2016-07-16

  Teresia Ridell
Härligt livsbejakande !
2016-07-16

  mickech
Åh!! Så vackert!!
2016-07-15

  Marita Ohlquist VIP
Tvåsamhet i den bästa av världar!
2016-07-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Så härligt det låter! Bara älska och njut.
2016-07-15

  Karina"Kia"
När man hittar helt rätt och kärleken känns som kärleken man längtat efter..

Så bra!
2016-07-15

  Blomma-Stjärna VIP
- så underbart, så rätt!
2016-07-14

  Nils-Robert
En text om frigörande av det som stör oss i de som inte skallstöras. Bra skrivet
2016-07-14

  Quasimodo
Öppet och fritt i att få älska och bli älskad, hud mot hud och öga mot öga utan att något behöver sägas, fint!
2016-07-14

    Dan Myrbeck
Låter fint!
2016-07-14

  M M Mannheim VIP
Vacker kärlekssaga!
2016-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One