Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Terror

alla de döda
meningslöshetens terror
frågor utan svar

för vems bästa görs detta?
sover ni gott om natten?




Bunden vers (Tanka) av Annaemi VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-15 09:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP