Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MITT MÖRKA RUM

Det finns ett mörkt hörn där borta i mitt rum
Det talar till mig: säger jag kommer
När jag ligger på sängen i en rädd position
Mina ögon är stängda jag hoppas och önskar

Kanske någon dag vill mina drömmar bli sanna
Att jag inte behöver känna mig så ledsen
Hörnet talar med mig,jag kommer att dö
Jag kan bara ligga där och gråta

När hörnet kommer närmare och slukar mig
Börja min själ att brinn min hud likaså
Mina ben ska vara där och förvandlas till damm
Min säng runt omkring är bara skrot

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 194 gånger
Publicerad 2016-07-15 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj