Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bokmärken

Jag sätter bokmärken i livets bok
sand från fjärran salta stränder
snöflingor från fjällens toppar
röda höstlöv från vindlande skogar
vattendroppar från vårregnsflöden
minns dem alla
glömmer ingen
vet att vårda
vaktar minnen
sparas evigt
livstecken.




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-16 05:50



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Vilket dikt om vikten att vårda minnen. Bra , så bra skrivet.
2016-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP