Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"He ain't heavy, he's my brother"


Vi har alla en broder

Vi har alla en broder
som vi bär genom livet
eller kanske en syster
någonstans
en tung börda men
om någon frågar
svarar vi
nej då, det går bra
jag bär gärna

Det vore tyngre
att inte bära.




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 520 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-07-16 06:06



Bookmark and Share


  CLang
Fanatastisk gåshudande avslutning. Lyfter! Tack.
2016-07-16

  Katinka VIP
Den är klockren. Mycket bra!
2016-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP