Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/Skvattram Diaries.../


The Bukarest Scary Fairy Tale (2)


























/Forts./


Snuten snodde snabbt runt

och haffade JOIHANY.


Så stod det i passet

Joihany

men var det verkligen


skvattram-mördaren från Österlen?



Lokalpolisen vek undan,

mot Interpols hunkar

hade man inget att sätta mot,

folk skrek,

i uppståndelsen,

dragna pistoler,

välta bord - kaos.



Timme senare i häktet

kroppsvisitering:

vapen? nycklar, kreditkort

koder till bankfack?


- Vafan, sa Carleman,

mobilnummer till nån

i Ystad (uppkollat)



Den häktade J.

blev allt mera likblek

när häktesvakten krävde

alla kläder på bordet:


- Fucking you, rip of all shit!


Carlestam,

som tänkte sig sett det mesta,

hade aldrig beskådat

genitalerna

på en könskorrigerad "man".


Han kräktes

och lämnade cellen...




Prosa (Kortnovell) av KYREUS of Sweden
Läst 299 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-16 16:27



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Ett mycket oväntat
och överraskande slut,
som blir en riktig smocka
Skvattrammordets inledning
i första delen kunde man
absolut inte ana fortsättningen
på.
2016-07-16

  Gunnar Hilén VIP
Hoppsan !
2016-07-16
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden