Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Talande tanke ...

 

 

tyngden i hjärtat

andas med bristande syre

det ösregnar innerst inne

tystnaden talar sitt trista språk

trots försök till ett leende

tanken är i exil

ville inte riva sönder det lilla hoppet

som ligger gömt under en fånig lott

vinsten är som vanlig

ett ouppnåelig mål i den bittra drömmen




Fri vers av Rise Little One
Läst 295 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-07-16 20:11



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Berörande och vackert skrivet!
2016-07-19

    Dan Myrbeck
Berörande-bra
2016-07-18

    ADI Nehlin
fin och berörande text
2016-07-18

  Marita Ohlquist VIP
Berörs av vemodet i din fina text!
2016-07-18

  Blomma-Stjärna VIP
så talande - och sorgligt - om brustet hjärta -
av dig diktat med öppet hjärta ( som Elisabeth Nilsson skrev i sin kommentar)

2016-07-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Sorgsna tvivel om kärlekens vara eller icke vara, diktar du om med öppet hjärta.
2016-07-17

    ej medlem längre
En naken text som berör hjärtat att läsa.
2016-07-17

  Karina"Kia"
Att inte vara enad med den kärlek i livets lott

Mer som att gå på tå så det inte brister....för hårt!
2016-07-17

  Quasimodo
Vemodigt och sorgset till hopp och drömmar som inte vill landa och ta mark!
2016-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One