Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku - fattigdom


så fattig är den
som räknar sin rikedom
bara i pengar




Bunden vers (Haiku) av Annaemi VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-07-16 23:06



Bookmark and Share


  ERD-man-SKY VIP
-de är inte brra fattiga men dem ä oxo duuuuuuuuuuuuuuuuma!!! ha ha
2016-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP