Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom o ta mig med storm!

 

gör mig vild och vacker!

fyll mig med glädje!

fyll mig med lycka!

fyll mig med dina glada skratt!

fyll mig med sommarens dofter!

fyll mig med din....,ja...du vet!

kasta sorgerna överbord!

lämna ledsamheten bakom oss!

glöm alla gräl och trätor!

låt oss förenas 

i Kärlekens tecken

tala Kärlekens språk

det språk som talas

av de som älskar

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-18 08:59



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Med lust och glädje stor!
2016-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP