Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanke om livet

Hur skulle vi leva om det var så
att denna dagen är den sista
att allt vi älskar skall vi mista

Vad skulle vi tänka
vad skulle vi hinna
vad skulle vi finna

Välja det som är rätt
och göra allt på sitt bästa sätt
det gäller hela livet.






Bunden vers (Rim) av Annaemi VIP
Läst 414 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-18 10:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP