Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åsikt 2

Från mitt fönster kan jag se
ån som ringlar förbi
som en jätteorm
mörk och kall vår och höst
vintertid vit och stel

men inte just nu
ormen döljer sig
bakom en ridå av grönt




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-18 10:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP