Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var dags liv

Vardagsliv
enkelt
vanliga sysslor
flytet
behöver inte tänka
det sitter i händerna.




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-18 10:37



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Ja, händerna minns vad de ska göra.
Bra formuleringar. Tycker om de korta raderna.
2016-07-19

  Marita Ohlquist VIP
Kan icke formuleras bättre!
2016-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP