Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/S y m b o l i c u m...


- A D A G I O -



























han hade allt,

alltid haft hela livet


som det tycktes



men,


egentligen,


ett livsöde som



Beethovens ofullbordade




~~~~~~~~



han hade väntat,



adagio



forte



pianissimo,




men livets libretto



gör alltid sig självt.







något saknades




så utanför




labyrinterna



hade han vågat söka




nu,




när klockan



slagit



sena timmar,






nu visste han





han visste vad han sökt hela livet





Pusselbiten Par Preference




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 650 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-07-18 13:06



Bookmark and Share


  Rise Little One
"Man proposes, God disposes" där är så jag har lärt mig i livet!
2016-07-25

  Bengt VIP
Om livets sköna vemod
2016-07-24

  Quasimodo
Sköna toner kommer ur detta skrivna om sökande i livet och tillvaron för att finna platsen och varandet!
2016-07-19

    ej medlem längre
Som ett helt liv... med dess sökande... i och utanför labyrinter.. Och att leva som i en musikalisk symfoni ... givande. Måste kännas bra när Pusselbiten är identifierad.
2016-07-19

  Ingrid Trolle
Jag tycker om att
du använder de musikaliska
intensitetsangivelserna för att spegla
intensiteten i hans sökande
och jag tror mig förstå vad
du menar med Beethovens
ofullbordade eftersom han
ju inte skrivit någon sådan
symfoni, som Schubert gjorde
eller inte fick färdig före sin
död.
En fin dikt
2016-07-18

  Eva Langrath VIP
Tycker om hur du använder musiken för att föra oss fram på sökandets väg. Den som söker han finner
2016-07-18

  Rozsi.kovacs

Ett fint klassiskt stycke fina toner
2016-07-18

  jacqueline
Gillar de musikala liknelser du använder. De skapar en fin inramning till dina ord.
2016-07-18
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden