Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minst en dag till

Fri för ett kort ögonblick.

Naturligtvis strax infångad.
Prydligt och med besked denna gång.
Var lättad men åter förintad.
Drömmen pågick fortfarande.
För det var väl en dröm.
Så hade de sagt.

Jag vaknade upp fullständigt eller var det tvärtom.
Hjärnan registrerade dock visuell kontakt.
Jag blundade och öppnade igen.
Ja, ok.
Snabbt trotsade jag kroppens slöhet och hjärnans försök att fly.
Löpte upp till krönet och såg solen stiga upp.
Ja, det finns en dag till åtminstone, tänkte jag för mig själv.

Minst en dag till.

 

Mihkel på YouTube - Suns




Fri vers (Modernistisk dikt) av mihkel VIP
Läst 353 gånger
Publicerad 2016-07-19 02:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mihkel
mihkel VIP