Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivandets tanke

Jag vill skriva
så att du anar
vad som finns
djupt i mitt hjärta
ytterst på min tungspets
dolt i mitt minne
främst i mitt sinne
viktigast för mig
käraste tanke
svåraste svårmod
gladaste löfte
jublande kärlek
men
det är inte så lätt
att få till det rätt
så att du anar
en bit, om än liten
av det jag vill säga
innan det bleknar
göms i min glömska
rinner ifrån mig
som sandkorn i handen
vattendroppsklara
smältande flinga av snö.




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-07-19 09:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP