Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är så stilla nu

Det är så stilla nu
väntande
längtande
sommardagen har ingen oro
mer än några mörka moln i väster
lovar regn men blåser iväg
vinkar adjö bakom trädtopparna
litet tyst knaster av insekter
som studsar mot fönsterrutorna
humlan i fingerborgsblomman
målmedveten samlande
brummande iver
ingen vind som rör asplöven
så stilla väntan nu
lugnt går dagen mot sitt slut
vart går min längtan nu?




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 442 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-19 16:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP