Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det luktar så ljuvligt i gränslandet mellan stad och land.


Bara jord

Blå liljor kantar min väg, ser du dem
eller är din blick fäst vid regnbågen.

Så långt bort att horisonten där,
de som sjunger står i sina vita
dräkter och dansar som liljorna.

Där i min sång vaggar de blå ja,
de små och jag önskar få se ifall
du hinner fånga den här dagen då
du lyssnar på allt som står skrivet,
som i berättelsen främjar den sanning både på min väg
som i de små blå liljorna där står, blommar för sina liv.




(Du behöver inte förstå)




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-19 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP