Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt stå!

¤ >¤ >¤> ¤

 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

 

L Å T  S T Å!

 

Inget

är

ovanligt

som

det

normala

 

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

¤>¤>¤>¤




Övriga genrer av rondell
Läst 281 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-07-19 23:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det var djupt...och sant!
2016-07-21

  Quasimodo
Mycket så i den tanken!
2016-07-20
  > Nästa text
< Föregående

rondell
rondell