Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livsläxor

* håll ditt huvud högt, men inte högst
* anta alltid det värsta...
* ... men agera inte förrän det är bekräftat
* vi vill alltid ha det vi inte kan få - du och alla andra
* ingen kommer någonsin att älska dig mer än du borde älska dig själv
* INGA TREDJE CHANSER
* entropi är smärtsamt verkligt
* världen gör ont, men den är stor
* varken komplimanger eller förolämpningar definerar dig
* vinden känner ingen ånger (bara följ med)




Fri vers av cortrencat
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-19 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cortrencat
cortrencat