Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig så ...

 

lugn sommarbris
vaggar dagen tyst
ensamhet brister
när din famn
har nått mitt innersta

 

varje andetag 
är en lycka
ingen fråga behövs
för väsen vill
bara vara

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 310 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-07-20 10:12



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Man mjuklandar in i orden som väver in stunden som hettar!

Man drar ett djupt andetag..sen håller man andan när man läser denna vackra dikt!

Njutvackert<3
2016-07-23

    ej medlem längre
Åh, de här raderna är ju helt bedårande! Så mjuka och poetiska.
"ensamhet brister
när din famn
har nått mitt innersta

 
varje andetag 
är en lycka
ingen fråga behövs
för väsen vill
bara vara"
Att varje andetag är en lycka... Skickligt formulerat!

2016-07-23

  Fem hjärtan VIP
Helt underbart vacker!
2016-07-22

    Dan Myrbeck
Fin, fastnar särskilt för:

varje andetag
är en lycka

PS: Jag har skrivit en kärleksdikt idag, inte så vanligt när det gäller mig. Publicerar framöver.

Kram!
2016-07-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Ömhet talar i kärlekens namn i finstämd dikt.
2016-07-20

    ej medlem längre
Här bor kärlek och ömhet i din vackra dikt.
2016-07-20

  Marita Ohlquist VIP
Mjukt och fint och alldeles underbart!
2016-07-20

  Quasimodo
I en en varm famn där lyckan får vara bara för vad den är!
2016-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One