Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku - pokemon


dom jagar efter
pokemonfigurerna
vår tids jaktlycka




Bunden vers (Haiku) av Annaemi VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-20 23:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag hatar pokemon och alla liknande spel.
2016-07-21

  Gunnel Eriksson VIP
Något måste de hitta på för att
ge livet mening.
2016-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP