Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten politisk tanke bara

Det byggs för många murar
på den här jorden
och alldeles för få broar.




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-21 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP