Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alternativ bön

Ge mig klarsyn så att jag ser vad som behöver förändras
Ge mig styrka så jag kan förändra
Ge mig uthållighet så att jag orkar hela vägen




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-22 09:34



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Gillar.
2016-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP