Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas dag


Andas dag
försiktigt
väntansfull tidig morgon
ingen brådska ännu

Tiden kommer till dig
du har tiden
och den har dig.




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-23 06:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP