Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Än en gång

Har börjat spela klarinett igen
tio år sen sist
jag hittade tonen nästan direkt
varm och fyllig.
Men fingrarna vill inte.
Relationsproblem
kan man tycka.

För tio år sen:
New Horizon påbörjade resan till Pluto,
vinter OS i Turin gav
14 svenska medaljer,
Alliansen vann valet.
Framgångar kan tyckas
men mina fingrar vill bara skriva till dig
skriva dig beskriva dig
ingenting annat än dig.




Fri vers (Fri form) av Göran Strömqvist
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-24 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Göran Strömqvist
Göran Strömqvist