Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
CK


den "MISSLYCKADE" regissören
























oj, så stort



jag tänkte om mig själv



och min gyllene framtid



den gången jag var



SÅ UNG & SÅ KLOK;




jag hade alla svaren,


alla replikerna,


alla scenerna,




alla punchlines....







/....sen kom livet emellan

och

överraskade mig med

helt annorlunda

fascinerande vändningar....




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 295 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-07-24 16:42



Bookmark and Share


  me_we
Jag hade åka svar som var värda frågan när jag var 15, sen dess har svaren blivit färre. Tack Gud för det!

#igenkänningsfaktor
2016-07-27

  Anya VIP
Jag på något märkligt sätt var jag säkrare på allt som ung. Nu är allt grumligare. Märkligt!!!
2016-07-27

    ej medlem längre
det värsta med åldrandet tycker jag är att man inbillar sig alltmer att erfarenheten gjort en ödmjuk
när man för det mesta bara blivit trögare
:-)
2016-07-25

  Respons VIP
Dråpligt slut som väcker frågor om det inre och det yttre livet.
2016-07-25

  Ingrid Trolle
En insiktsfull text med ett
innehåll, som jag själv borde
ha tänkt på när jag gav mig
i kast med det uppdraget, som
höll mig fast i 30 år, men jag
var å andra sidan inte ung.
Men jag kan inte tycka att
en ung människa inte ska tro
att den har en lysande framtid.
Det är viktigt för utförandet av
arbetet. Att livet sedan tar en annan
vändning händer de flesta.

2016-07-24

    ej medlem längre
"Ungdomens dårskap är stor men kortvarig" :-)
Som tur är leder livet till mognad och ödmjukhet .... i mogen ålder.
2016-07-24
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden