Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ständig närvaro i mitt hjärta ...

 

 

från en sammetslen punkt av liv

finner jag alltid din tröst

känner din törst

smekande ord lägger sig

vid kanten av sommar och höst

tätt intill dig 

förnimmelsen av vår intimitet

viskar ömt

"Jag älskar Dig!"

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 275 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-07-24 20:24



Bookmark and Share


  Zandor
finstämt...
2016-08-12

  ResenärGenomLivet VIP
Underbart kärleksfullt...
2016-07-30

  Karina"Kia"
Detta va som ett inre fönster..och så vackert om stor kärlek!

Orden
"jag älskar dig"

Mellan och vid kanten.....
Underbart och ljuvligt fint
Skaldat<3
2016-07-25

    Dan Myrbeck
Fin!
2016-07-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbar hyllning till din kärlek!
2016-07-25

  Marita Ohlquist VIP
Kärleken har "hittat hem"!
2016-07-25

  Fem hjärtan VIP
Ljuvlig dikt till din älskade, fylld av närhet och kärlek!
2016-07-24

    ej medlem längre
Det får bli en kvällspromenad för att leta ord som lagt sig därute någonstans vid kanten mellan sommar och höst :)

Fin dikt.
2016-07-24

  Quasimodo
En närvaro som känns tätt intill och lyfter orden högt i sista "Jag älskar Dig!"
2016-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One