Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ledighet

Le 
dig 
het

led
bort från
kyla
och falskhet

in i värme
och verklighet 
ledig
het

lär dig
leka

lär dig
le
mot
elakhet




Fri vers av Petter Wingren
Läst 796 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-07-24 20:55



Bookmark and Share


  Tor-Björn Gustavsson VIP
Snygg asossiationsrik dikt.
Le dig het och njut! TBG.
2016-07-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Härlig och tänkvärd dikt med ordlek.
2016-07-25

    ej medlem längre
En lek med ord, och ändå med så mycket allvar i. Fint!
2016-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren